На території одного із ТЦК у місті Кривий Ріг сталася трагедія – раптово помер військовозобов'язаний громадянин. Про це повідомляє Дніпропетровський обласний ТЦК та СП у своєму офіційному акаунті у соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, 5 травня у військовозобов'язаного різко погіршився стан здоров'я, що супроводжувалося ознаками епілептичного нападу. Представники центру негайно викликали бригаду швидкої допомоги та до її прибуття надавали чоловікові необхідну медичну допомогу.

ТЦК / фото: скріншот Youtube
ТЦК / фото: скріншот Youtube

Однак, на жаль, життя не вдалося врятувати. Як зазначається, співробітники патрульної поліції, які прибули на виклик, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

У Дніпропетровському ТЦК та СП повідомили, що за фактом смерті громадянина правоохоронці проводять необхідні слідчі дії для з'ясування всіх обставин трагедії.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Це вже другий подібний випадок за останні два тижні... коли військовозобов'язаний помирає на військкомату у цьому місті. Такі трагічні події змушують задуматися про необхідність посилення медичного забезпечення та умов мобілізованих українців під час їхнього перебування на території ТЦК.

ТЦК. Фото: скрін youtube
ТЦК. Фото: скрін youtube

Смерть кожної людини – це велика втрата, а для країни, яка веде запеклу війну, це додатковий біль та удар.

"Я думаю потрібно розшукати родичів. І наполягти на проведенні незалежної експертизи. Можливо висновок не відповідатиме коментарям обласного ТЦК і висновку поліції про причини смерті", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Як повідомляв "Знай.ua", українці ломляться в ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Знай.uа писав, похмілля врятувало? Українець не з'явився до ТЦК через те, що "насинячився", але у в'язницю його не посадили