• Головна
  • "Уряд звільнив від орендної плати дві категорії громадян": хто в Україні одержить підтримку в складних умовах
18:29, 8 травня

"Уряд звільнив від орендної плати дві категорії громадян": хто в Україні одержить підтримку в складних умовах

"Уряд звільнив від орендної плати дві категорії громадян": хто в Україні одержить підтримку в складних умовах

Кабмін прийняв рішення звільнити від орендної плати дві категорії громадян. Мова йде про постанову уряду від 27.05.22 №634. Стало відомо, хто отримає підтримку в складних умовах повномасштабної війни.

Як інформує "Today.ua", в Україні вирішили скасувати орендну плату за державне або комунальне майно для деяких користувачів. Таке правило буде актуальне на територіях, де продовжуються активні бойові дії.

В прессслужбі уряду зазначили, що звільненню від орендної плати підлягають:

фізичні особи та ФОП, яких призвали або прийняли на службу до ЗСУ; орендарів майна на окупованих територіях або у зонах активних бойових дій.

Перелік вказаних регіонів наданий Мінреінтеграції 22.12.22.

Кабінет Міністрів також дозволив комунальним підприємствам, що фінансуються з міського бюджету, орендувати державне майно без аукціону для облаштування гуртожитків. Мається на увазі приміщення для проживання для внутрішньо переміщених осіб за пільговою ціною 1 грн за 1 кв. м площі.

Вказано, що зміни були розроблені Фондом державного майна України спільно з Мінреінтеграції та іншими структурами.

Кабмін звільнив від орендної плати дві категорії громадян

Кабмін звільнив від орендної плати дві категорії громадян

Уряд підтримав створення Сил безпілотних систем

Кабмін погодив формування окремого роду військ у структурі ЗСУ Сил безпілотних систем. Він передбачає створення одного з головних носіїв бойового потенціалу та технологічної переваги армії, щоб вражати ворога на стратегічному, тактичному та оперативному рівнях. Йдеться про використання безпілотних систем на суходолі, на морі та у повітрі.

Також повідомлялося, що уряд створив Штаб підготовки до майбутнього опалювального сезону. Також з'явилася інформація про те, що в одній з областей України вирішили збільшити розмір субсидії на електроенергію у п'ять разів. Це пов'язано з масованими обстрілами з боку російських окупантів. У регіоні діють графіки відключення світла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Оренда #українці #уряд
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...