• Головна
  • На Тернопільщині в ДТП травмувалися двоє підлітків
12:44, 9 травня

На Тернопільщині в ДТП травмувалися двоє підлітків

На Тернопільщині в ДТП травмувалися двоє підлітків

На Тернопільщині в ДТП травмувалися двоє старшокласників. Їх з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні, повідомляє поліція Тернопільської області.

За даними слідства, аварія трапилася 8 травня близько 9:40 неподалік села Росохач Чортківського району.

"Водій автомобіля "Mitsubishi Pajero", з'їжджаючи з головної дороги, допустив зіткнення мотоциклом "Yamaha", який рухався в попутньому напрямку", - йдеться в повідомленні. 

Мототранспортом керував сімнадцятирічний житель Чортківського району. Хлопця разом із однолітком бригада екстреної меддопомоги доправила до лікарні. Юнаків госпіталізували.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопвльщина #ДТП #підлітки
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...