StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Були похибки": Джамала оцінила шанси України на перемогу в Євробаченні-2024

9 травня 2024, 13:40
2601
Переможниця Євробачення-2016 прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil у першому півфіналі.
Джамала, Alyona Alyona, Jerry Heil
Джамала висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil у першому півфіналі Євробачення-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/jamalajaaa, instagram.com/thejerryheil

У ніч на 8 травня українські співачки Alyona Alyona і Jerry Heil блискуче виступили на сцені першого півфіналу Євробачення-2024, що гідно оцінили не тільки глядачі, а й букмекери. За два дні до гранд-фіналу шанси України на перемогу в конкурсі значно зросли.

Чи поділяє оптимізм букмекерів співачка Джамала, вона розповіла в ефірі телемарафону. Переможниця Євробачення-2016 висловила свою думку про шанси Alyona Alyona і Jerry Heil на перемогу.

"Я дуже пишаюся нашими дівчатами, як і вся країна. Це завжди бентежно. ... завжди на зв’язку зі мною. Я знаю, що додати нам технічно, щоб ми не були нижче другого місця, але це супер секрет. Скажу їм тільки особисто. Номер потужний, пісня змістовна, і все це гармонійно. ... Конкуренти є. Були якісь операторські погрішності, нюанси. Мені вони були помітні, а комусь ні. Мені хочеться, щоб Alyona Alyona і Jerry Heil удосконалили свій номер у гранд-фіналі, і щоб усе було просто вау", - каже Джамала.

Також титулована артистка дала конкурсанткам з України цінну пораду: "Багато надій покладаю на дівчат, з яким настроєм вони вийдуть. Мені дуже хочеться, щоб вони були світлими в очах, щоб були на 100% потужними й досконалими у вокалі. Глядачі це супер. Вони будуть за нас голосувати. Дуже хочеться, щоб і журі за нас проголосувало. Вони прискіпливі, вони розбирають пісню по кістках".

Дивіться відео виступу alyona alyona & Jerry Heil у першому півфіналі Євробачення-2024:

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil, за підсумками першого півфіналу потрапили до гранд-фіналу конкурсу.

Євробачення-2024 - останні новини:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також стало відомо, хто увійшов до першої десятки фіналістів Євробачення-2024 за результатами першого півфіналу. Фінал конкурсу відбудеться 11 травня о 22:00 за київським часом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти