• Головна
  • Валерія Залужного офіційно призначили на нову посаду
15:26, 9 травня

Валерія Залужного офіційно призначили на нову посаду

Валерія Залужного офіційно призначили на нову посаду

Валерій Залужний офіційно отримав нове призначення.

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного послом України у Великій Британії.

Про це йдеться в указі глави держави №316/2024 від 9 травня, пише УНІАН.

"Призначити Залужного Валерія Федоровича Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії", - йдеться в указі.

Президент призначив Залужного послом України у Британії / скріншот

Президент призначив Залужного послом України у Британії / скріншот

Раніше Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Валерія Залужного з військової служби.

На початку березня президент повідомив, що погодив кандидатуру Валерія Залужного для призначення послом України у Великій Британії.

8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача Збройними силами України. Серед причин свого рішення президент назвав провал літнього контрнаступу, поступову "стагнацію" ситуації на фронті після цього і, як наслідок, потребу у змінах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Валерій Залужний #посол #указ
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...