Розробники однієї з найпопулярніших у світі соціальних мереж Instagram презентували нову функцію під назвою Reveal. Це практичний новий сервіс в мережі, який дозволить користувачам публікувати розмиті Stories. Ці "історії" можна переглянути лише після отримання дозволу через Direct.

Для активації функції необхідно буде натиснути на іконку стікерів у верхній частині інтерфейсу та вибрати відповідний фільтр.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Verge.

Reveal Instagram, скріншот: Instagram
Reveal Instagram, скріншот: Instagram

Механізм роботи цієї функції ще дуже зрозумілий. Наприклад, повідомляється, що користувачам не доведеться схвалювати кожен запит на розблокування історії в Direct, хоча опис опції саме це передбачає.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Reveal Instagram, скріншот: Instagram
Reveal Instagram, скріншот: Instagram

Крім функції Reveal, платформа також представила кілька інших нових можливостей. Наприклад, функція "Додати свою музику для Stories" дозволить користувачам ділитися своїми улюбленими піснями, що відповідають їхньому настрою.

Reveal Instagram, скріншот: Instagram
Reveal Instagram, скріншот: Instagram

Функція "Рамки" перетворює знімки, що додаються до Stories, у фотографії у стилі Polaroid, приховуючи зображення від передплатників. Щоб побачити фотографію, потрібно буде струснути телефон або натиснути кнопку.

Таким чином, як пише The Verge, соцмережа Instagram продовжує розвивати свої функції, щоб задовольнити потреби своїх користувачів, і зробити їх досвід більш цікавим та інтерактивним.

Нагадаємо, Nintendo підтверджує - консоль Switch 2 вже в дорозі.

Раніше повідомлялося, LTE, камера, і навіть дві сімки: Nokia дає нове життя легендарній моделі 3210.

Також, фанатам Fallout запропонували отримати рюкзак Люсі, але це дуже дорого: що всередині.