Що розповість колір очей про вашу долю та характер: цікаве підмітили й офтальмологи

Колір очей наділяє кожного з нас певними талантами та можливостями

Очі, які часто називають дзеркалом душі, - це одне з перших, що люди помічають, коли дивляться на нас. Американські вчені дослідили, що колір очей розкриває не тільки індивідуальність людини, але й її таланти.

  • Блакитний колір очей

Науковці визначили, що люди з блакитними чи волошковими очима найталановитіші та найуспішніші. А все завдяки тому, що вони багато працюють і йдуть до своєї мети, незважаючи ні на що. Тому життя винагороджує їх багатством, щастям та успіхом.

  • Зелений колір очей

Власники такого кольору очей талановиті й надзвичайно креативні. Вони мрійливі, емоційні та працьовиті. Також вирізняються принциповістю та рішучістю, водночас вони самодостатні й таємничі, що підсилює їхню харизматичність. Для цих людей важливо, щоб їхня робота їм подобалася, інакше така діяльність не принесе їм успіху та благополуччя.

  • Карі очі

Зазвичай власники темних карих очей – це сміливі та рішучі особистості з яскраво вираженими лідерськими якостями. Такі люди здатні вести за собою, є прекрасними політиками, підприємцями та керівниками. Мають сталеві нерви та складний характер, не вирізняються поступливістю.

  • Світло-карі очі

Власники такого кольору очей – талановиті та творчі, вони люблять мистецтво у всіх його проявах. Можуть бути письменниками, художниками та музикантами. Зазвичай ці люди сором’язливі, не одразу відкриваються оточенню, проте вкрай глибокі та багатогранні особистості.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень