• Головна
  • По сусідству з Тернопільщиною чоловік побив до смерті подругу
11:36, 10 травня

По сусідству з Тернопільщиною чоловік побив до смерті подругу

По сусідству з Тернопільщиною чоловік побив до смерті подругу

На Івано-Франківщині чоловік побив до смерті подругу. Конфлікт між фігурантом та його знайомою виник під час вживання спиртних напоїв. Поліцейські затримали чоловіка на місці події. Йому уже оголосили підозру. Про це повідомляє поліція Івано-франківської області.

За словами голови 8 травня на лінію "102" зателефонував 40 - річний мешканець Івано-Франківська, який повідомив, що в його помешканні померла знайома.

Правоохоронці одразу виявили на тілі 48-річної жінки, мешканки Івано-Франківська, сліди насильницької смерті.

Як вдалося з’ясувати слідчим, напередодні фігурант у своїй оселі розпивав зі знайомою спиртні напої. Надалі між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік умисно наносив тяжкі тілесні ушкодження стороннім предметом. Від отриманих травм, жінка померла на місці.

З помешкання поліцейські вилучили речові докази та направили їх на експертизу.

Йому уже повідомлено підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Івано-Франківськ #чоловік #вбивство #жінка
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...