Просто налийте цю «живу» воду під корінь: капуста буде розміром з футбольний м'яч

Городникам на замітку!

Щоб врожай капусти видався на славу - овоч обов'язково потрібно підживлювати. Сьогодні розповімо про декілька перевірених методів, які забезпечать вам рясний урожай великих головок капусти.

Перше підживлення необхідно робити через 2-3 тижні після пересадки в ґрунт. Для цього беремо півлітра коров’яку, додаємо його у відро води, змішуємо і вносимо під кожну рослину по півлітра такого розчину.

Друге підживлення робимо через 10 днів після першого. Беремо півлітра курячого посліду, змішуємо з відром води, вносимо столову ложку сечовини, ретельно розмішуємо і поливаємо капусту.

На початку липня обов’язково потрібно вносити підживлення із суперфосфату – беремо 2 столові ложки цієї речовини, ретельно змішуємо та поливаємо на кожен квадратний метр рослин по 5 літрів розчину.

А вже у серпні потрібно вносити калійні та фосфорні добрива – підійде нітроамофоска.Беремо столову ложку препарату, розмішуємо в десяти літрах води, після чого вносимо під капусту по одному літру.

Також підійде розчин з деревної золи – на одне відро води необхідне додати один літр деревної золи, ретельно розмішати і удобрити капусту по літру під кущ.

 

Це добриво допоможе капустяній голівці правильно сформуватися, вирости здоровою та великою, а шкідники не підійдуть до рослини, оскільки не перетравлюють деревну золу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Теги: капуста
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень