Нещодавно в Києві стався інцидент, який привернув увагу багатьох людей та медіа. Український співак Монатік, відомий своїми хітами та великою популярністю серед фанатів, був зупинений у центрі столиці для перевірки документів.

Його зупинили працівники Територіального центру комплектування (ТЦК) та Служби безпеки України (СБУ), у співпраці з поліцією.

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

Хоча зупинка здавалася звичайною перевіркою документів, час її проведення та обставини викликали багато обговорень. Особливо цікавило людей, чи була ця перевірка пов'язана з видачею повістки Монатіку.

Якщо відштовхуватись від повідомлень, станом на зараз не підтверджено, що Монатіку було видано повістку, а деталі перевірки залишаються в секреті.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

Багато людей вважають цю ситуацію, як можливий піар-ход. У соціальних мережах та серед коментаторів поширюється думка, що зупинка могла бути спланована для того, щоб залучити увагу до співака напередодні випуску його нової пісні.

Сам трек отримав змішані відгуки від слухачів, деякі з яких вважають його не надто вдалим і не гідним статусу хіта, до якого зазвичай прагнуть твори Монатіка. Ось деякі коментарі стосовно цієї ситуації:

Ця ситуація викликала обговорення не тільки серед фанатів музики, а й серед тих, кого цікавить, як знаменитості спілкуються з владою.

Нагадаємо, "Колишня" Монатіка Lida Lee зізналася, що повертається: "Сумували?"

Вам буде цікаво дізнатися Діма Монатік працює над поповненням у сім'ї: "Це дуже шикарно..."