StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Яремчук народила сина від Олександра Пономарьова - ЗМІ

14 травня 2024, 11:42
408779
З'явилася інформація, що Марія Яремчук уперше стала мамою ще 8 травня.
Марія Яремчук, Олександр Пономарьов
Чутки про роман Марії Яремчук та Олександра Пономарьова не вщухають / колаж: Главред, фото: facebook.com/mariyayaremchukofficial/, instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Українська співачка Марія Яремчук, яка минулого року повернулася на сцену і виступила на Євробаченні-2023, народила первістка.

У нещодавній програмі ЖВЛ показали відео, на якому жінка, дуже схожа на Яремчук, була з помітно кругленьким животом.

Ведучі навіть припустили, що дитина Марії від українського співака Олександра Пономарьова, про роман з яким уже багато років ходять чутки.

А вже в новому випуску програми розповіли, що Яремчук народила хлопчика 8 травня. Сама ж артистка ніяк не коментує цю інформацію, оскільки рідко з'являється в громадськості та соцмережах.

Дивіться відео, де розповіли про те, що Марія Яремчук народила сина:

Хто така Марія Яремчук?

Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення 2014", де посіла 6 місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". 2012 року представила Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2012" у Росії, де посіла 3-тє місце.
Дочка українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. У 2023 році Марія Яремчук, як запрошена гостя, виступила на Євробаченні в Ліверпулі.

Український шоу-бізнес - останні новини

Зазначимо, зрадниця України співачка АніЛорак виступила в країні-окупанті Росії на премії "Жара Music Awards" і обрала "голе" вбрання для свого номера.

А також український співак Олексій Завгородній (Позитив) висловився щодо стосунків із репером Потапом, який уже тривалий час перебуває за кордоном.

Читайте більше про українських зірок:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти